S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

RECENZE FOTO-DAREK.CZ

Recenze Foto-darek.cz

Zde zobrazujeme Vaše názory vyjádřené prostřednictvím tohoto formuláře


Milan S

3.4.2018

"Komunikace i zboží naprosto precizní pristup, rychlost, vstricnost. Kupoval jsem krygl, nebyl problem udelat i pro levaka. Jedine negativum je postovne. Zbytečně prodrazuje zboží, uvital bych např zasilkovnu, kam mi chodi kafe za nižší dobirecne. Jinak vse super. Takhle má vypadat internetovy obchod. Naprosta spokojenost."

Barbora Prokešová

28.3.2018

"Jsem velice spokojena a ráda váš obchod doporučuji svým přátelům."

Martin Priatka

26.3.2018

"Kvalita rychlost dodání jsem spokojen."

Miluse teltscherova

14.3.2018

"Dobry den s retizkem jsem byla spokojena moc se libil a musim ohodnotit vasi praci jste sikovni predem dekuji a preji hodne spokojenych zakazniku"

Pavel Balíček

13.3.2018

"Výsledný dárek je moc pěkný a objednávka a dodání bylo bez problémů a včas..."

Gabina

13.3.2018

"Vyrobek splnil me ocekavani. Vse probehlo rychle. Obchod doporucuji a budu se tesit na dalsi nakup :)"

Kristýna

8.3.2018

"Velice spokojená, krásné hrnečky a známka pro psa. Hrnečky udělaly velikou radost babičkám."

Janar

8.3.2018

"Je to pěkné, není to první přívěšek od Vás, jen bych příště přivítala možnost korektury před vytvořením výrobku. Trochu jinak bych fotografii natočila. Vím, že takto je to rovně, už jsme to řešili minule (před několika lety), kdy jsem korekturu dostala a na jejím základě jsme fotografii pootočili... Tak příště ;-)"

Pavel Hudec

6.3.2018

"Dárek doručen rychle a udělal obrovskou radost.Mohu jen doporučit"

Iveta Čížková

22.2.2018

"Nechala jsem si vyryt na srdce z nerezu obrazek psa jako vzpominku. Zarazilo me , ze na obou privescich (mem i dcery) je obrazek velmi spatne viditelny a to tak, ze kdyz jej mame na krku neni poznat, ze tam neco vyryte je. Musi se naklonit do spravneho svetla , aby bylo videt co za obrazek na srdicku je ... Trosku me zpracovani zklamalo, cekala jsem, ze vyryty obrazek bude vice viditelny. Jinak rychlost zpracovani a doruceni a komunikaci o vyrizeni objednavky hodotim pozitivne, hezky den Cizkova "

Naše odpověď: Dobrý den, technologie gravírování diamantovým hrotem znamená, že se ryjí pouze světlé odstíny, které zmatní a zbytek přívěsku zůstává v základním lesklém provedení. Proto se viditelnost motivu nebo fotografie mění dle naklonění a dle odrazů od tohoto lesklého povrchu. Dle našeho názoru tato metoda u přívěsku s fotografií působí výrazně lépe a hodnotněji než kdyby se dělal jednoduchý potisk viditelný ze všech úhlů.

Marek Duraj

21.2.2018

"Dobrý den, s Vámi dodaným zbožím jsem spokojen (jako vždy). Kvalita bezvadná, cena super. Děkuji a jistě zase u Vás něco objednám. S pozdravem Marek D."

Eva

21.2.2018

"Děkuji za krásné přívesky a náramek velká spokojenost .Vše na 1*"

Kristýna S.

21.2.2018

"Naprostá spokojenost! Krásná práce, perfektní provedení a super rychle dodání! Můžu jedině doporučit. :) "

Roman Panáček

20.2.2018

"Naprostá spokojenost"

Pavel Lucie

20.2.2018

"Dobrý den, krásná práce, určitě můžu jen DOPORUČIT. Mám v úmyslu ještě objednat další věci na památku. Jsem moc spokojená :-). Děkuji"

Simona

7.2.2018

"Naprostá spokojenost, můžu jen doporučit."

Pavel Hudec

5.2.2018

"Profesionální práce a velice rychlé dodání.Dárek určitě udělá velkou radost.Určitě si objednám další věci.Mockrát děkuji."

Šárka

29.1.2018

"Jsem naprosto spokojená. Zboží parádní a krásná práce. Placatka s vlastním fotem měla velký úspěch. Doporučuji !!!! Děkuji i za rychlé dodání."

Pavlina Mrazova

29.1.2018

"Jsem velice spokojena dárek se podařil velký úspěch"

Lenka Fraňková

26.1.2018

"Byla jsem velice spokojená s kompletní dodávkou i servisem. Děkuji"

Eva Placzková

23.1.2018

"Objednávala jsem dva půllitry s fotkou a motivem. Byla jsem opět velmi spokojena s dodaným zbožím i dodací lhůtou. Udělaly velkou radost."

Lucie Cimová

23.1.2018

"Naprosto úžasné! Nádherně udělané, pečlivé. Bála jsem se, že fotka na přívesek bude špatně oříznuta, že bude třeba kus chybět, ale opravdu tu fotku nastavili tak, že tam dokonale sedí. A rychlé doručení... Zkrátka jsem naprosto spokojená a určitě se na tyto stránky několikrát vrátím. :)"

Petra

22.1.2018

"Maximalni spokojenost. Darovala jsem manzelovi k Vanocum placicku s gravirovanou fotografii nase syna,ktery je pro nas vsim a naprosto nas to dojalo. Urcite doporucuji!!! TOP! Dekujeme."

Vanessa

22.1.2018

"Nemám co vytknout, rychlá výroba, příjemné předání a prostě dokonalý a kvalitní přívěsek, byl jako dárek a naprosto nadchnul, mohu jen doporučit..! :)"

Jaroslava Dudková

22.1.2018

"Několikanásobně maximální spokojenost.......děkuji velice......více takových služeb, jako jste právě VY:-)"

HH

22.1.2018

"Velice děkuji za rychlé vyřízení objednávky. Všechny 3 objednané položky se líbily nejen mě, ale i obdarovaným. Oceňuji zajímavé a ojedinělé dekory, které u piv. sklenic nabízíte. Zboží bylo opravdu vzorně zabaleno. Děkuji a doporučuji!"

Eva Nedvědová

21.1.2018

"Velmi profesionální a rychle jednání. Nemám jediné mínus. Dárek udělal obrovskou radost. Moc děkuji."

Monika Bláhová

19.1.2018

"Velká spokojenost. Objednala jsem víckrát a pokaždé vše v pořádku. Kvalitní práce a rychlé dodání."

Eliska Ziga

19.1.2018

"Objednala jsem si dve placatky, jedna s oboustrany obrazkem a napisem a druha s jedostranym s fotkou. Nejen ze doruceni bylo doslova bleskove, ale i kvalita uzasna!!! Oba dva obdarovani, se nalezite vsude chlubi :) jsem velmi, velmi spokojena a vasi stranku doporucuji stale dal!! Moc vam jeste jednou dekuji!!"

Roman Panáček

10.1.2018

"Objednávám již po několikáté a vždy bylo vše vyřízeno na jedničku.Všem doporučuji."

Tereza

9.1.2018

"Skvělá domluva a rychlý vyhotovení výrobků. A to bylo před vánocemi vřele doporučuji"

Lída Makkiová

9.1.2018

"nechala jsem si udělat náramek se jmény svých psů - nesundám ho z ruky - super - krásná práce :-) děkuji moc - kdybych měla kam,přidám fotku :-)"

Jolana Orlíková

2.1.2018

"Skvělé provedení, rychlé dodání, velká radost pod stromečkem"

Přejít na starší recenze